Ilegalitati la FC Baia Mare?Vasc, Incompetentul?

Nu ne-am mai ocupat de mult timp de sportul cu balonul rotund... Si vom vorbi de intelijentii de conducatori de la FC Baia Mare... Care nu sint conducatori... Si sa va explicam... Cei care zic ca conduc clubul sint ilegali pe pozitie. Nu au semnate contracte de munca. Cei de la ITM Maramures ce fac? Cine e in acte presedinte al clubului... Ca astia de au venit nu sint... Ei tin ascunsa organigrama (pe care nu o au!)... Tin tot felul de betivi si incompetenti... au adus oameni care cind sint in club stau pe site-uri cu femei usoare sau fac pariuri. Sa vezi si sa nu crezi! Dupa ce au falsat-o fata de Zoli Szekely si l-au driblat a la Vasc, cu acei bani folosindu-se de acte false (sau asumindu-si faptul ca sint incapabili si au facut-o in necunostinta de cauza... ca de la capsoru lu Vasc ce sa ceri).

Alt exemplu... Acu Vasc trebuia sa faca foaia de joc, el a primit un telefon si a zbughit-o spre calculatorul clubului sa vada ce pariuri a facut si ce ar mai putea face! Halal director sportiv. Da e doar cu numele. Ca in acte nu apare! Va dati seama cum iau astia salariile? Da sa vina sa vedem si noi: cine e presedinte executiv... cine e sportiv... cine conduce Centrul de juniori... cine sint actionarii... Nimic... de frica sau acopera ceva... Oare banii cu miros etilic sa fie de vina? Se dau vedete pe uscat... dar in fapt sint niste parasute...Dar prostia si mai mare... Consilierii astia locali, in incompetenta lor, stau si discuta cu astfel de ameni care au functii verbale la FC aia Mare... Au cerut vreun document lui Bala sau lui Vasc (da la Vasc nici nu trebuia ca asta nu stie unde e primaria si consiliul local) prin care sa se dovedeasca faptul ca ei sint angajati ai clubului si ca platesc la stat ce e de platit... Sau e mai bine sa le faci toate la negru... meritul pantru locul I pe care il ocupa FC e al JUCATORILOR si al ANTRENORILOR (care sint neplatiti)... Si nu a lui vasc combinatorul si pariorul... Acu colacul de salvare al celor care zic ca conduc pe FC e tot banul public... Ei au papat banii lui Pacurar (caruia i s-a inchis un robinet) si nu mai are, iar acu ii amagesc pe copiii clubului, sperind ca vor santaja prin tertipuri cunoscute pe slabii consilieri locali..Da la subiect vom reveni si cu alte picanterii din ograda FC-ului...

PS>stiu ca sint slab la scris...da nu corectati voi ca asa am scris

3 comentarii:

Louie spunea...

esti prost:-j

Anonim spunea...

replica a la vasc si compania. tipic.

goanga spunea...

si care e problema ta ma?! esti COMPLEXAT,ca pe tine nu te cunoaste nimeni,ca esti un ziarist de 2 lei care stie numai sa arunce cu noroi?????? macar oamenii astia au facut ceva pentru fc. baia-mare!!!!!!!