Despre savoarea actului. managerial


Nimeni nu poate contesta faptul ca la Directia pentru Protectia Copilului Maramures e nevoie de pasiune, si asta de la cel mai inalt nivel manifestata. Asa se intampla si zilele astea, cand o vulcanica pasiune e starnita ca lava clocotinda si erupe la rastimpuri pe inaltele piscuri ale conducerii dpc-iste. In astfel de clipe, pana si scenaristul celei mai reusite telenovele ar sfarama, inciudat, varful creionului pe coala de hartie. Pentru ca Mia, cu dezinvoltura si fragezimea aerului curat de la tara, cu gesturi de fetiscana inamorata in sala de lectura a liceului, cu ochii inchisi si gatul arcuit in aer, isi departeaza incet buzele senzuale in asteptarea fructului care, hmm, nici macar nu este oprit... Si cum ar putea oare Nicu, in astfel de clipe, sa reziste ispitei de a strecura intre fragedele buze o bucatica de portocala?... Cum sa nu simta ca pulsul ii zvacneste in incheietura mainii cand vede cum pulpa zemoasa a fructului, strivit intre dinti cu atata feminitate salbateca, lasa nectarul sa alunece si sa fragezeasca mai mult buzele Miei? Si pentru ca trebuie sa existe un echilibru in tot si in toate, si pentru ca emotia vie nu poate fi stapanita decat de rigoarea rece a spiritului pragmatic, mana tremuranda in zvacnirea sangelui frematand in vene cauta un punct de sprijin... Il intalneste, dupa o scurta si timida bajbaiala pe linia coapsei, in precizia stiloului care aseaza, pentru a cata oara, semnatura pe asigurarea masinilor institutiei la Generali. Hmm... si Miei, cu aerul de strengarita nonconformista, cu genunchiul ridicat si tocul proptit in birou, nu ii trebuieste mai mult de o clipa ca sa constate ca a mai castigat o partida... Cu glas stins si mieros, ii sopteste lui Nicu la ureche: actele aditionale la licitatii le semnezi acum? hmm... sau dupa ce ma lasi sa mai gust o bucatica?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Ia te uite ce povesti cu contabila sef Griguta si Boitor ca amorezi aflam. Fabula e buna daca e fabula tineti-o tot asa baieti ca despre DPC se poate scrie o viata si telenovela nu se sfarseste. Mai bagati si despre Generali si Jetta si cele cate de la instalarea lui Boitor pe tronul pe care l-a ravnit de atata vreme. Bafta.

Anonim spunea...

Bai raiosilor nici pe astia nu-i lasati in pace?Ori va trebuie ceva depe la licitatii?Griguta stie

Anonim spunea...

Dar numai masinile s-au asigurat la Generali sau si altceva? Sau altcineva? Nu cumva si angajatii directiei?

Anonim spunea...

mainou mizerabilul de boitor cheama pe unele angajate in birou sa-i arate sanii. Poate vrea sa faca o noua 'achizitie'...

Anonim spunea...

Si daca el le cheama....angajatele chiar ii arata sanii?
Care or fi alea?

Anonim spunea...

acum pleaca la PREDEAL pentru formare pe banii institutiei cu mandrele dupa el

Anonim spunea...

Cu care dintre ele pleaca la Predeal?...nu de alta, da' pe toate nu le poate duce!