Cineva trebuie sa i-o arda. Definitiv.


Tot de Nicolae Boitor vine vorba. Asta e. Se pomeni intr-un comentariu la un articol anterior un nume. Coman Alexandru. Pai sa va explicam, fratilor de la Parchet, despre ce era vorba. Era vorba de un copil amarat si vai de capul lui, de noua ani. Era vorba ca in 2008 politia si primaria din Lapusu Romanesc au zic catre Nicolae Boitor "ia-l repede ca il nenorocesc parintii". Era vorba ca aia nu erau parinti, erau un betiv si o tacanita. Era vorba ca Nicolae Boitor a zis nu. Era vorba ca la inceputul lui 2009 media locala a prezentat amplu cazul si a zis catre Nicolae Boitor "ia-l repede ca il nenorocesc parintii". Era vorba ca politia si primaria au zis la fel, inca o data. Era vorba ca si specialisti din DPC au zis la fel. Era vorba ca o angajata de acolo scosese la imprimanta dispozitia de plasament in regim de urgenta si Nicolae Boitor a refuzat sa o semneze. Era vorba ca din cauza asta, amaratul acela de copil a ramas in asa zisa familie. Era vorba ca la vreo doua saptamani dupa ce i s-a spus clar lui Nicolae Boitor "ia-l repede ca il nenorocesc parintii" si dupa ce neghiobul asta de director a zis nu, copilul a ars de viu, din neglijenta parintilor. De ce am repetat cu obstinatie verbul "era"? Pentru ca, din cauza lui Nicolae Boitor si a parintilor, copilul nu mai e.

Acum, ce este. Este un raport al Inspectiei Sociale. Este concluzia ca Nicolae Boitor e de vina pentru moartea copilului. A murit ars de viu, ca sa va fie clar, fratilor de la Parchet.

Acum, ce trebuie sa fie. Trebuie sa se pregateasca, constant si frenetic, chiftele. Ca sa intelegi si domnia ta, Nicolae Boitor: pentru ca legea zice ca esti umplutura de temnita, frate! Pricepi? Nu?

Pai uite ce mai trebuie: trebuie sa pricepi ca din cauza ta a murit un copil de noua ani. Ars de viu.

Si baietii de la mititica te asteapta. Sa te invete ce inseamna cur-toazia!

34 de comentarii:

Anonim spunea...

bai tata, sinteti duri de ma speriati! da daca e adevarat ce ziceti, boitor asta inca nu e la zdup? io pun pariu ca e pe lista de asteptare. adica daca becali face puscarie ca a impuscat cu bile de cauciuc un hot, asta nu are cum sa scape, ca a murit un copil. hai noroc si la mai mare.

semnez spunea...

nici banii de la generalii, cei 150 de milioane zicese luati lunar nul mai salveaza. traiasca mita spaga si tot ce misca in buzunarul din care iese 30 de mii de euro. hai nene ca se poate. boitor e beton. vreau in jetttttaaaaaa. si un striptiz pe masa mmancavasi bai depecistilor

Anonim spunea...

Multe nu stiti voi!
Credeti ca e singurul copil condamnat pentru ca nu vrea cineva sa semneze o hartie care i-ar putea salva pe bietii copii?
Nu vedeti ca nu pasa nimanui ce se intampla cu acesti copii?

Anonim spunea...

Si care stie cine va fi director adjunct? Nici o informatie?
Ce ziceti de Lavinia Orzac?
Poate ca de data aceasta s-a "pregatit" bine pentru cncurs....
Vai de voi dpc-isti!

Anonim spunea...

ei uite ca nu s-a "pregatit "corespunzator..
nici ea si nici neagra..
Amandoua sunt specialiste in datul din curut si la mumu..se pare ca fundurile lor grase si buzoacele lor scarboase nu mai fac furori.. nasol..
vai ce-mi vine sa rad...

Anonim spunea...

Mai sa fie! Iar nu a luat concursul Orzac! Oare de ce nu se convinge ca numai atit poate. Dupa cite concursuri a dat ar trebui sa ia nota 10. Asta da mult de gindit. Altul s-ar lasa pagubas pentru ca e rusinos sa vrei neaparat un post de director dar la concurs nu iei nici macar un 5.
Si sa nu uitam ca bibliografia nu a fost din alte domenii. Sunt legi pe care ar trebui sa le cunoasca, sa le aiba in degetul mic....DAR.....

chinezu spunea...

offtopic:
daca esti prin zona te astept cu drag vineri, 12 iunie, de la ora 12.00, la biblioteca judeteana petre dulfu din baia mare, la o dubla lansare de carte, in prezenta autorilor
indicii anatomice - oana stoica mujea
blestemul manuscrisului - bogdan hrib
iar daca iti gasesti un pic de timp sa scrii si la tine pe blog despre eveniment, o sa pui o, vorba aia, caramida intru propovaduirea culturii :)
te astept

Anonim spunea...

si uite ma broscuta ca sa intamplat !!!!!!!!!!!!Orzac a plonjat ca director GENERAL sub director plin .Vezi ca se poate?
Dac consecutiv vei participa la concursuri ,cu un ORDIN ajungi ....
Gluma ,gluma dar sa gestionezi niste atributi careinseamna vieti de copii batuti de soarta si tu sa ai competenta dovedita prin note ...e dur ,RUSINE!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Da dar cum a ajuns director adjunct..Ha...Ha...Ha...printr-un ordin al lui Boitor si nu ca ar fi luat vreun concurs.Cind iei o nota demna la un concurs atunci da, poti sa spui ca esti director. Pina atunci esti pus asa....ca ai facut tot ce s-a putut, imposibilul, ca cineva sa-ti dea functia aia de care tii cu dintii chiar daca nu poti lua concursul. Stai sa vezi la concurs care va fi nota. Ca s-ar putea sa apara surprize daca va participa la concurs o anumita doamna, chiar daca nu din sistem dar de o inteligenta si competenta sclipitoare!Un adevarat manager.Atunci sa vedem ce spun directorasii. Atunci o sa-si revina si Directia aia din amorteala in care zace de atitia ani...

Anonim spunea...

mai fratilor, e incredibil!!! adica mai rau nu se putea! dar ce mai traim in tara tuturor... relelor.
ps: pt. broscute. ce ati zice sa faceti un forum despre acest subiect?

Anonim spunea...

Da,sa stii ca ar fi interesant subiectul. Adunati informatii si sariti pe lac. Va mai dam si noi,ca avem multe.

Anonim spunea...

Stati calmi ca nu va fi mult directoare.Ascultati unul care stie!!!
Au pus-o un pic de vreme interimar,dupa aceea altul la rand. Altcineva va lua concursul.

Anonim spunea...

am citit aproape toate comentariile de la articole. mama ce m-am distrat! ce tari is astia de la dpc!!! la un moment dat ma asteptam sa vad cine a gasit-o pe elodia! mai distrusilor, acolo mor copii si voua va arde de timpenii! apropos, cine-s aia sau ala care ia pus pe astia sa conduca o institutie? aia nu-s la fel de vinovati, poate mai vinovati decit niste incompetenti redusi?! de aia nu zice nimeni nimic? de ce?

Anonim spunea...

Ce mai faceti broscutelor? Gata cu oracaitul?
Nimic nou sub soare la mizerabila Directie a Maramuresului?

Anonim spunea...

Chiar asa!!!!!!!Te miri cum Orzac poate sa gestioneze o situatie ,a vrut sa arate ce poate sari ...oare domul Boitor avea obligatii ??Doar a fost o contracandidata foarte TARE !!!!!!!!!.

Anonim spunea...

Daaaa se vede ce bine gestioneaza mai ales din aparitiile tv locale.E greu intr-adevar si de sustinut un dialog, sa te poti exprima.....dar asta e.....conteaza mai putin....

Anonim spunea...

Da, evident. Cu totii cunoastem valoarea acestei doamne.Fratilor lasati-o sa se bucure putin si ea daca si-a dorit asa mult sa fie sefa.De ce sunteti rai?

Anonim spunea...

Broscutelor, ati fost tari pe piata.Unde ati disparut?Sau poate cei de la DPC Maramures v-au oprit oracaitul?Pacat, ca macar voi mai spuneati cate un adevar despre acesti incapabili si inconstienti care se joaca si se distreaza pe seama unor destine.

Anonim spunea...

[url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx/][img]http://i048.radikal.ru/0910/57/9a759e833d4a.jpg[/img][/url]

10602 movies of lure DVD status

We secure thousands of the hottest movies you've been waiting to watch! And they're now nearby in Hi-Def!
These movies are playable on most viewing devices including iPod, PDA (HandHelds), PC, DVD & DivX players.
There are definitely no limits. Download as much as you lack with incredibly high speeds. No additional software is required!
Unreservedly click on a tie-up, download a flick picture show and watch it on your favorite player.

[size=4][url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx]Sign Up[/url] today and forget about buying or renting DVDs offline. [/size]


[url=http://movies.aoaoaxxx.ru/][img]http://s43.radikal.ru/i102/0910/37/6c734f3ca5fb.jpg[/img][/url]





























[url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx][b]TOP 40 BEST Movies:[/b][/url]
On the Buses
Invasion of the Pod People
Chicago Joe and the Showgirl
Defiance
Lost City Raiders
In Enemy Hands
It
Hot Fuzz
Extreme Movie
Arctic Tale
Blood: The Last Vampire
Horror
Hello, Dolly!
Agony and the Ecstasy, The
Razorback
Find Me Guilty
Ghost Rider
Paycheck
Restraint
Equilibrium
Gladiator
Con Air
Super Troopers
Buried Alive
American Tail: Fievel Goes West, An
Black Hole, The
Lady Chatterley's Lover
Illusionist, The
Paris, Texas
Big Hit, The


[url=http://ishug.is/members/nuzartimoshenko.aspx]Prairie Home Companion, A [/url]
[url=https://www.nbhope.org/members/artemijstepiki.aspx]Krippendorf's Tribe [/url]
[url=http://ishug.is/members/nuzartimoshenko.aspx]Pokémon: The Movie 2000 [/url]
[url=http://mcgeefamily.biz/members/renataevtjushkin.aspx]From Beyond [/url]
[url=http://bounci.tv/members/anzhelabolshin6.aspx]Black Dog [/url]
[url=http://cherryvalleylife.com/members/zahidbistrogla.aspx]Soldier [/url]
[url=https://www.nbhope.org/members/artemijstepiki.aspx]Deception [/url]
[url=http://freewebhostingtipsonline.com/members/nasihzhemchuzhnij.aspx]Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid [/url]
[url=http://novinewcomers.com/members/nimaatgaveshin4.aspx]Horsemen, The [/url]
[url=https://www.nbhope.org/members/artemijstepiki.aspx]Brazil [/url]

Anonim spunea...

Am auzit ca Orzac va candida singurica in martie la functia de director adjunct. Cred ca este bine pregatita acum dupa ce s-a pupat cu Boitor pe holurile DGASPC-ului. Ce echipa faina!!! Si culmea fac amandoi tot soiul de tampenii dar presa nu mai scrie de ei, de cand a venit nebuna la DGASPC. Am inteles ca are dosar la psihiatrie la Bucresti, ca e depresiva. Vai Doamne. S-au o fi depresiva de la operatia de schimbare de sani. Nereusita ce-i drept acum ceva ani. Of of.

Anonim spunea...

Spune si pentru noi sa stim unde LUCREAZA sotul lui Orzac?Ca prea se dadea MARE cu el sau cu baniii lui ?

Anonim spunea...

Unde sa lucreze? Pe santier, ca doar nu e ministru...Ar vrea ea...

Anonim spunea...

Ai spus bine ca se dadea mare . Acum nu se mai da chiar asa ca e criza mare la Bucuresti. Nu mai sunt bani...

Anonim spunea...

Chiar asa,pe santier??????
Am inteles ca este m de afaceri... pentru ca spunea ...Cu banii sotului va pot da in judecata (pe ziaristi )cat castga el ...imi
permit ? ...e si snoaba!!!!!!
Sau banii tatalui ?

Anonim spunea...

Om de afaceri...pe santier.Probabil ca nu pune el caramida pe caramida, are echipa.

Anonim spunea...

Pe bune...chiar as vrea sa stiu ...cica a facut facultatea pe la Chisinau....Ce are de a face cu constructii? Este investitor ,dezvoltator imobiliar?
De unde atata aroganta? ...stiu din... fudulie...prostie si...
ce stiti de concurs ? Urmaresc de aproape subiectul Orzac!

Anonim spunea...

Eh, nu are barbatul ei nici o treaba.Asa e ea. Probabil ca de data asta o sa ia si ea o nota sa "treaca clasa" cum se spune.Pentru vreo doi ani,ca iar o sa fie alegeri si stim cine urmeaza.... Asta daca nu ia atitudine vreo persoana mai repede, sa mearga la concurs si oameni competenti, care chiar merita postul ala. Daca stau toti si nu fac nimic, sa accepte consecintele,nu?Sa nu se mai lamenteze.

Anonim spunea...

chiar nu ne spui ce a facut Cea Mai CEEEEEA din Directie la examen????????????
Sau asteptam pe post ....zambete de la Lavinuta ???

Anonim spunea...

A luat,nu? Daca nu a avut nimeni curajul sa se puna cu ea.

Anonim spunea...

Pai nu se da concurs. Va fi ea adjunct pina se schimba politicul din nou.

Anonim spunea...

Care examen? Nici nu s-a scos postul, au lasat-o pe ea singura sa dea.A fost un fel de fixare pe post. La ce sa mai dea examene pentru unu doi ani?

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

As well as possible!

Anonim spunea...

Nu stiu actualul primar unde a invatat sa vorbeasca.Cert e ca un om care nu stie sa asculte nu are de unde sa stie sa vorbeasca