Cineva trebuie sa i-o arda. Definitiv.


Tot de Nicolae Boitor vine vorba. Asta e. Se pomeni intr-un comentariu la un articol anterior un nume. Coman Alexandru. Pai sa va explicam, fratilor de la Parchet, despre ce era vorba. Era vorba de un copil amarat si vai de capul lui, de noua ani. Era vorba ca in 2008 politia si primaria din Lapusu Romanesc au zic catre Nicolae Boitor "ia-l repede ca il nenorocesc parintii". Era vorba ca aia nu erau parinti, erau un betiv si o tacanita. Era vorba ca Nicolae Boitor a zis nu. Era vorba ca la inceputul lui 2009 media locala a prezentat amplu cazul si a zis catre Nicolae Boitor "ia-l repede ca il nenorocesc parintii". Era vorba ca politia si primaria au zis la fel, inca o data. Era vorba ca si specialisti din DPC au zis la fel. Era vorba ca o angajata de acolo scosese la imprimanta dispozitia de plasament in regim de urgenta si Nicolae Boitor a refuzat sa o semneze. Era vorba ca din cauza asta, amaratul acela de copil a ramas in asa zisa familie. Era vorba ca la vreo doua saptamani dupa ce i s-a spus clar lui Nicolae Boitor "ia-l repede ca il nenorocesc parintii" si dupa ce neghiobul asta de director a zis nu, copilul a ars de viu, din neglijenta parintilor. De ce am repetat cu obstinatie verbul "era"? Pentru ca, din cauza lui Nicolae Boitor si a parintilor, copilul nu mai e.

Acum, ce este. Este un raport al Inspectiei Sociale. Este concluzia ca Nicolae Boitor e de vina pentru moartea copilului. A murit ars de viu, ca sa va fie clar, fratilor de la Parchet.

Acum, ce trebuie sa fie. Trebuie sa se pregateasca, constant si frenetic, chiftele. Ca sa intelegi si domnia ta, Nicolae Boitor: pentru ca legea zice ca esti umplutura de temnita, frate! Pricepi? Nu?

Pai uite ce mai trebuie: trebuie sa pricepi ca din cauza ta a murit un copil de noua ani. Ars de viu.

Si baietii de la mititica te asteapta. Sa te invete ce inseamna cur-toazia!