le-a sunat ceasul exact la fix

despre ora exactă, un săptămânal de bârfe mucegăite, vă putem spune exact un singur lucru. prin târg circulă orăcăiala că începând de săptămâna aceasta, pa şi la revedere. s-au săturat unii să bage mălaiul în fiţuici expirate, pe unde semnau frustraţi de tot soiul. era şi normal. puţină decenţă se impune şi în presa noastră. să vedem de unde va linge blide grigore, de acum încolo. că şi aşa se dădea el mare dulău, făcându-i căţei pe colegii care se încumetau să aibă păreri contrare cu ale sale. aşteptăm joia asta, să ne convingem de orăcăială. se prea poate să fie pe bune de tot. chiar de campanie. ce ghinion. iar pentru grigore, un mesaj foarte exact: lasă-neeeee, lasă-neeee!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Noah, lasa, ca-i bineeeeeeeee. Mai da Peterliceanu un rand la OJT si isi revine...

Anonim spunea...

de ce ar fi barfele lor mai mucegaite decat ale voastre, naiba stie. pe de alta parte, stie toata lumea ca e mai usor sa vezi parul din ochiul altuia, decat barna din ochiul tau... bleah-bleah, "bros-coi-lor" :))

Anonim spunea...

Hai ca iti spun care e diferenta anonimule. Broscutele au venit cu un blog de barfe. Nu vorbim nici de bani bagati si nici de bani scosi din asta. Pe cand saptamanalul lui Grigore tre sa traiasca din ceva. Si fara lins pe unde trebuie nu poate. Iar intr-un ziar cu pretentii de a fi cumparat de pe taraba nu poti veni cu pagini intregi despre colegii de presa. Ca in afara de jurnalisti nimeni nu pricepe despre ce e vorba. Decat atat. De rautate. Iar Grigore o sa o fure pentru asta. Cred ca habar nu are cat de folosit este. Si cate se decid in unele cercuri in privinta foilor pe care le umple. Daca de Grigore nu ne miram Nensi e chiar penibil. Ziarist cu staif. Asa s-ar dori.

Anonim spunea...

Oac, imi pare rau sa te contrazic, dar nu fac parte din presa si totusi intelegeam ce scria in Hora-Ora... Si nu-mi spune faza cu presa libera si independenta care s-ar aplica blog-ului vostru, ca nu tine. Tuturor va iese ceva din ceea ce scrieti. Crede-ma, ca stiu ce vorbesc :D. Anonimul.
P.S. Pana cand presa din MM va SCRIE intr-adevar, mai tb sa curga multa apa pe Sasar. E prea mic "satucul" nostru si voi nu aveti tupeul sa suparati pe X sau pe Y. Uite, de ce nu am vazut nici unul din subiectele de aici dezvoltate in presa scrisa?!