radu stroe si-a tras director de campanie

Una cu barba. Dar nu e barba. Radu Stroe stie mai bine ce vrem a spune. Ca la campanie ne referim. La cea de parlamentare. Care are nevoie si de un director de campanie. Cu barba, daca e sa fie. Si director de saptaminal. E bine ca Stroe s-a decis. Trebuia cineva sa cumpere si pliante. Cu voturile e mai greu. Asta se va vedea peste doua luni. Poate e inspirata, poate nu e. Vom oracai si atunci. Sa vedem daca omul cu barba e director numai in campania extramediatica. Sau il vom vedea pe Stroe umplind paginile minunatului saptaminal. Candva Stroe o fura de la Gazeta. Un pamflet. O ancheta. Acum se inteleg de minune. Poate o fura iar.

4 comentarii:

dani spunea...

Am recunoscut pe DAN ,,PAZNICUL,, si sunt convins ca stie ce inseamna ,,campanie,, fiindca Stroe nu va vedea sigur Parlamentul Romaniei dupa alegeri decat ca invitat. Sunt curios cine l-a sfatuit sa se dea pe mana individului cu barba. Ca bine nu i-a vrut !

Anonim spunea...

Alin Preda, zic unii.

Anonim spunea...

AIUREA - STROE E CRETIN SI AVAND DE PLATIT NISTE DATORII A GSIT FORMULA CU DAN DNA!
STROE NU VA FI PARLAMENTAR DAR O FUNCTIE, CEVA PE A COLO PRIN GUVERN SAU O AGENTIE NATIONALA TOT SE VA GASI!

Anonim spunea...

Eh, s a dovedit inca odata, iata si dupa alegerile locale ce greseala majora a facut PNListul Stroe...
Sa speram ca Danutz isi va vedea de acum de Gazeta lui si de jurnalism ca 'sfatul' politic clar e gresit...
poate realizeaza si Mr. Cristi cu ocazia asta ce rau s-a invartit de 'consilieri'...neveste de gazetari (vezi cazul consilierei de primar Gagniuc, patroni de saptamanale...vai de viitoarea campanie....