Ho-hotea cineva la DGASPC ?


Umbla vorba prin targ ca mai nou, "recomandarile" pentru candidatii la functii de conducere la DGASPC nu se semneaza. Sau, vorba lui nea Iancu, se semneaza dar se dau anonime. Asa si cu pomelnicul plin de surprize aparut saptamana aceasta in CJMM.

Picat la tanc pentru candidata la postul de director economic Maria Griguta. Despre care zice. Dar oameni buni, zice cu de toate, dupa o reteta de-a dreptul picanta. Zice de furtuni amoroase incheiate in descarcari emotionale, dupa jocul acela de cuvinte "Deci Draga Domnule Dumitru" si lista de cuvinte care incep cu litera D poate continua.

Zice de arborele genealogic al doamnei, rasfirat prin toata institutia. De la volanul masinii de servici la care schimbatorul de viteza il manuieste cu dexteritate tantrica nu soferul ci o domnita de la monitorizare. Pana la casiera careia seful de la achizitii ii ia din cand in cand masurile, pesemne pentru ca mangaindu-i pulpa fina are un etalon atunci cand achizitioneaza pantaloni de aceeasi masura pentru copiii din sistem, indiferent de varsta.

Zice de frenezia sarbatorilor de iarna, cand doamna economic zburda sprintara prin supermarket cumparand pe bani publici lucruri pe care mosul a uitat, senil cum e, sa le mai duca la copilasii in nevoie.

Dar nu e iertat nici eternul si fascinantul Nicolae Boitor. Reteta e iar picanta. Picanta si riscanta. O domnisoara tandra de la resurse umane stie de ce. Pentru ca tandretea neprotejata cica poate provoca hepatita. Si nu numai la gandul ca scarbosenii de genul "director reguland subordonate" ar provoca hepatita oricui intr-o lume normala. Scrie de directorul general care pentru o firma cu mai multi generali in nume a cam calcat regula de aur : nu abuza de functie. Cu masinile, cu amaratii de angajati stand la coada sa primeasca binecuvantarea statului sub aripile unui leu, doar ca sa nu care cumva sa il supere pe maiestatea sa directorul si sa aiba probleme.

Nu e trecut sub tacere mai nimic. Intrigi, conflicte, afaceri necurate, cu detalii pana in amanunt. Nume, prenume, date, comisioane si spagi, licitatii trucate. Toate mizeriile incetatenite la institutia unde sloganul despre grija pentru copiii aflati in suferinta miroase a delicatesa turceasca.

Cineva parca hohotea la DGASPC zilele astea. De ras? De plans?

Probabil ca acolo e, cum zice vorba aceea, rasu-plansu. Din pacate. Pentru copii. Acuma, sa vedem ce zice conu Iancu. Are anonima vreo putere?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cum este posibil sa ajuga director un asemenea maimutoi care umbla ca un besmetic dupa unele angajate din directie,facand-o sa sufere pe dir.ec.? Poate doreste sa faca o noua :achizitie: UN PIC MAI TANARA ,DAR CU ACELASI NUME.