Mizerabilii stapani ai inelelor


E vremea lor. Cel putin asta cred ei cu tarie. Pentru noi, cei dinafara sistemului pe care l-au pervertit, e greu de acceptat ca se poate asa ceva. Pentru noi, cei care asistam stupefiati la ticalosiile din DPC, pare un vis urat. Dar nu numai pentru noi. Copiii pe care pretind ca ii au in "grija parinteasca" traiesc cosmarul acesta. Pentru ei nu exista decat strigatul "the ring is mine"...

Uitati-va la hobbitul desfigurat de setea de putere. Nicolae Boitor. Cel care a inceput acum vreo zece ani sa adulmece, sa fremete narile. La casa de copii din Gardani, unde numai blestemul abatut parca neincetat asupra copiilor in nevoie l-a adus in postura de sef. Cu scoala de psihopedagog facuta la "fara speranta", vorba romanului. Intai au fost de ajuns niste saci de ajutoare carati tiptil pe inserate acasa. Apoi n-a mai fost de ajuns casa. A trebuit cladita una mai trainica. Si ce daca i-a folosit pe copiii din centru la munca, ca si un argat din vremuri medievale? Doar si in alte tari mai civilizate si mai din buricul targului se intampla asa. A, da, se intampla in evul mediu. Acum nu se mai intampla. Dar hobbitul asta e inca in evul mediu, nu intelegeti? Apoi nu a mai fost de ajuns nici atat. A vrut director adjunct, la judet. A ajuns acolo tot printr-un accident. Si i-a lasat meleagurile Gardaniului in arenda nevestii, ca doar era normal asa, nu? Da, da, se intampla si in alte parti. In evul mediu. Apoi, cu capul plecat si bolborosind lingusiri scarboase in stanga si in dreapta, a continuat. A vrut mai mult. A vrut "inelul". A rabdat umilinta de a i fi balacarit la inceput, apoi a tesut intrigi, apoi a asteptat momentul potrivit. Si iata. Are "inelul" in mana. Il flutura asa cum face si cu lantul de aur de la incheietura, cand mimeaza spontaneitatea si inteligenta. A dat asigurari ca "va face totul", asa cum inainte a facut totul ca sa dea asigurari, pe bani grei. Abuzand de putere. Intre o "gagica" regulata printre dosare de personal si dublarea asigurarilor masinilor institutiei in anul 2007, se mai strecura loc si de putin jogging. La centrul de la Ocna, unde copiii il alearga pe scari aruncand papuci de casa dupa el si stigand "hotule". Fii atent provocare, hobbit mic si pervers: iti promitem ca in scurt timp o sa facem dovada ca esti un pic cam negru pentru o lume care ar trebui sa fie mai alba, intelegi? Si nu vorbim aci de cele 100.000 de euro de pe proiecte unde e semnatura matale. Nici de nevasta sefa de centru si cumnata magazinera tot acolo, cu toate incompatibilitatile. Vorbim de chestii mai lumesti, asa cum iti plac tie.

Dar hai sa zicem si de scolarita preferata a angajatilor DPC, cu ochii ei de un albastru infinit infipti minut de minut in monitoarele singurului sistem de supraveghere neautorizat din judetul Maramures. Sa zicem de sistemul de pontaj electronic la care angajatii de acolo se pot ponta si cu pendula de la ceasul cu cuc, ca tot defect, infect si nefunctional e? Atata vreme cat numai banii cheltuiti au contat. Vreo jumatate de miliard virati la niste goservitori cu state vechi de plata, prin multe parti. In rest, atata vreme cat tastatura e la domnita de la monitorizare, Andreea, care poate schimba dintr-un enter si escape ora la care au intrat sau iesit "fraierii", ce mai conteaza? Conteaza, pentru ca pe langa faptul ca manuieste cu dexteritate tantrica schimbatorul de viteze al nepotului sofer al doamnei director, se afla mereu pe culmile inalte ale calatoriilor pe banii statului pe la Predeal, Sinaia, Mamaia si alte "aia".

Pai uite de asta, pentru ca exista stapanii astia ai inelelor, trebuie sa existe si reactie. Si atunci zicem asa: oameni buni, angajati care lucrati pe acolo, intrati si comentati articolul acesta. Spuneti si voi. Tot ce stiti de mizeriile care se petrec acolo. Cu cat mai multi va veti face curaj, cu atat mai inghesuiti o sa fie in stramtoarea "inelului" pe care il tin acum batosi. Si pentru ca sunt la moda anonimele, nici aici nu trebuie sa va devoalati numele real. Dar scieti tot.

25 de comentarii:

Anonim spunea...

Putin probabil sa se gaseasca vre-un lucrator care sa aiva curaj sa scrie ceva, chiar si anonim. Acolo lucreaza multi adulatori care schimba c..u de adulat ca nea Costache macazele la gara. Daca trece careva din curiozitate, pe acolo, o sa vada multe buze pregatite pentru a pupa diferite zone corporale ale celor care-i pastoresc actualmente. Cine sa scrie? Cei pe care-i poti numara pe degetele la o mana, si care n-au buzele crapate? Aia-s singurii cerebrali care-si vad de treaba pe care o au, si rad copios de tot ceea ce se intimpla in ultima vreme. Halal sa va fie! Inca nu v-ati gandit la varianta demisiei?!

Anonim spunea...

Noroc ca mai e in tara asta o cale de a spune pe fata adevarul. Desi fara urmari, din pacate. Scrieti si de cele trei masini parcate seara in curtea casei hobitului mic si negru si pervers, ca bine i-ati zis. Un VW Transporter, un VW Jetta (sau o Nubira, dupa chef) si un Daewoo Damas. Ca cine imparte parte isi face, pe bani publici. Scrieti si de nevasta hobitului, nu numai de c*rvele lui. Ca ia bani si de la scoala din Gardani si de la DPC si de la Generali. De copii are grija mutu'.

Anonim spunea...

Nicolae Boitor? E acelasi hobit care dupa niste coniace sare noaptea gardurile la casele de tip familial si face "controale"? Maria Griguta? E aceeasi la care i sa facut vint cu toate neamurile de la Administratia Taberelor si s-a aciuat la DPC?

Anonim spunea...

de cazu ala cu fata care a nascut in asistenta maternala nu mai scrieti? ca acolo ar fi trebuit sa infunde cativa puscaria si nu se intimpla nimic. e de vina numai baiatul de 14 ani. hobitu de Boitor care era director pe copii si a ajuns apoi director plin nu e de vina cu nimic? pe penalii aia de asistenti maternali cine i-a platit din banii contribuabililor? nu cumva Boitor si Grigura Maria?

Anonim spunea...

da de mobila facuta gratis la Boitor asta de firma care a lucrat pe banii fraierului de contribuabil la dpc nu scrieti? aia in doua nuante, visiniu si argintiu, daca tot va intereseaza amanunte. pana unde ajunge coruptia in tara asta, daca si din banii copiilor se fura la greu?

Anonim spunea...

DESPRE BROSCUTA BEZNA:

Ştia întreaga baltă că broasca e râioasă,
Şi toţi fugeau de dânsa, ca dracu de tămâie;
Îşi învăţau şi puii, cum fac s-o recunoacă…
“E verde toată mamii, cu verde pălărie.”

Ştia şi ea, broscuţa, că-i verde şi râioasă,
Că poartă-n capul dânsei o verde pălărie…
Şi, stând pe-un nufăr mare, pe balta mlăştinoasă,
Gândea intens… “Cum fac io, ca ei să nu mai ştie?!”

- “Râioasă voi rămâne! Şi verde… tot la fel!
Poci doar să schimb la mine această verde plească;
Voi coase una roşie, `oi pune-o-n creştet chel,
Şi-o nouă broască are pe loc ca să se nască!”

Iar fauna va crede, spera râioasa bălţii,
Şi n-a fugi de dânsa, cum făcea pân-acum;
Cea roşie pălărie va fi-nceputul vieţii
De broască nerâioasă… un început de drum.

Trecură vreo trei zile şi pleasca era gata;
Stătea broasca-n oglindă şi se cam lăuda:
- “Hai măi că-i foarte bine, arată mişto fata…
Nici n-o să ştie balta că râia-i tot pe ea!”

Cu inima cam strânsă păşi tot înainte,
Cercând să pară alta, de altă seminţie;
Văzând-o guguştiucul, urlă ca fără minte:
-”Fugiiiţi!!! E-aceeaşi broască, sub altă pălărie!”

AVE CAESAR |||

Anonim spunea...

fa pauza hobitule mic, negru si pervers, ca esti pe spate!!!!!!!!!!!!!!!!! Ai aratat ce poti (nu poti).

Anonim spunea...

Băi broaştelor cu orăcăielile voastre. Boitor are multe păcate chiar şi unele de curvie din câte se ştie cu educatoare de la Gârgani. Să nu uitaţi de ele şi de cele de pe Valea Vaserului. Prietenii ştiu de ce...

Anonim spunea...

Va urmaresc periodic si sunteti ...simpatici de realisti.
Daca tot faceti descoperiri pe la Protectia copilului, ia vedeti cum sta d-na Orzac cu adoptiile? Ca taare multe dosare sunt si adoptii ioc.........oare pe ce isi ia salariul?Sau poate faceti o ancheta serioasa pe la "pedi 3" adica Pediatrie 3 pe V.Babes unde cica dna doctora, asa am vrut sa scriu, are in grija o sumedenie de bebei abandonati pe care nu vrea sa-i elibereze spre adoptie.
Sau poate reusiti sa deslusiti pe ce criterii, materiale sau spirituale, iti vine randul, dupa ani buni de asteptari, sa iei un copil in adoptie, sa i dai sansa vietii sale.INTERESUL SUPREM AL COPILULUI? VAI DE EL, POATE CAND OR SARI BROSCUTELE SA LE PUPE ZANA SA SE TRANSFORME IN PARINTI
Lasand gluma la o parte, faceti va rog o ancheta da nu la nivel de stire ca sa va imbarlige stiu ei cine, sapati mai adanc ca acolo doare.Faceti asta va rog, in numele parintilor adoptivi care inca nu stiu daca vor mai trai sa aiba puterea sa creasca copilul mult dorit.
Va salut!

Anonim spunea...

ESTE MARE PACAT CA IN MIZERIA IN CARE LE PLACE UNOR BROSCUTE RAIOASE SA TRAIASCA SI SA-SI PETRECA VEACUL SUNT IMPLICATE SI UNELE PERSOANE CARE NU AU DE A FACE CU SISTEMUL DAR CARE SUNT VICTIME ALE ACESTUIA.
STIMATE ANONIM CARE ITI DORESTI SA INFIEZI UN COPIL: AI DOUA VARIANTE:
1. FIE SA MAI ASTEPTI PANA ORZAC VA DEVENI DIRECTOR GENERAL ADJUNCT AL DPC SI DE ADOPTII SE VA OCUPA ALTCINEVA(INTRE NOI FIE VORBA NU MAI E DECAT UN PIC PANA ATUNCI);
2. FIE SA VI SI TU CA TOT OMU CU UN PLIC CONSISTENT,CA DE CAND CU RECESIUNEA SI-AU CAM RETRAS FINANTATORII INVESTIITIILE (BUCURESTIU,HHC,ETC),IAR BLANITELE SI CIZMULITELE SUNT TOT MAI GREU DE ACHIZITIONAT.
MULT SUCCES.

Anonim spunea...

PARODIE:

CAINELE - BROSCUTA RAUL
MAGARUL - BROSCUTA BEZNA

Cu urechea pleoştită, cu coada-ntre picioare,
Câinele, trist şi jalnic, mergea pe o cărare.
După îndestul umblet, iată că-l întâlneşte
Un măgar, şi-l opreşte:
"Unde te duci? îi zise,
Ce rău ţi s-a-ntâmplat? Şii, parcă te-a plouat,
Aşa stai de mâhnit."

- "Dar, sunt nemulţumit.
La împăratul Leu în slujbă m-am aflat:
Însă purtarea lui,
De e slobod s-o spui,
M-a silit în sfârşit să fug, să-l părăsesc,
Acum cat alt stăpân; bun unde să-l găsesc?"

- "Numai de-atât te plângi? măgarul întrebă;
Stăpânul l-ai găsit, îl vezi, de faţă stă.
Vino numaidecât la mine să te bagi:
Eu îţi făgăduiesc
Nu rău să te hrănesc;
Nimic n-o să lucrezi, nici grijă n-o să tragi."

"Ascultă-mă să-ţi spui: e rău a fi supus
La oricare tiran; dar slugă la măgar
E mai umilitor, şi încă mai amar."

DOMNULE RAUL, CEL MARE SI SFIOS,
CAND O SA TE TREZESTI DIN BEZNA
UIMIT AI SA CONSTATI
CA FUNDUL CEL SARUTI
E MARE SI HIDOS.

IN EPISODUL URMATOR,VOM VORBI DESPRE CAT A COSTAT O ANGAJARE LA DGASPC PE VREMEA LUI ILEA. SI DACA FACETI O VIZITA PE VALEA ROSIE VA SPUN DINAINTE: "ACOLO SUNT BANII DUMNEAVOASTRA".
AVE CAESAR!!!

Anonim spunea...

virtuosului poet de curte

se pare ca a da copy paste din creierul propriu ar lasa pagina alba. asa ca iti ramane plagiatul. ramana vorba intre noi, intre plagiat si parodie e o diferenta. insesizabila. de catre tine. poate din cauza ca te afli la confluenta unor dileme. care fund sa-l pupi? al mariei sau al lui nicu? iata solutia: fii mai nonconformist/a si plagiaz-o pe monica levinsky. dupa urmatorul episod, cu preturile posturilor pe vremea lui ilea, poate ne spui si preturile posturilor pe vremea lui boitor. ca plasele cu daruri le cari. sau ai uitat tocmai tu ca ramane totul filmat?

Anonim spunea...

Visul de inaltare…

Something is rotten in the DGASPC… Dar ce ?
O, dar atat de putin mi-a trebuit sa-mi dau seama ce…
Pentru ca, tu RAUL, porti semnele nefaste ale vremii. Ia vezi-ti dosul obosit de atata sezut degeaba pe banii statului, nu porti numarul fiarei ? In cazul tau, posesor al acestui numar, lucrurile ar fi normale. Cu siguranta cand Uciga-l Toaca, aude de tine scuipa in san. Pana la urma si Diavolii au decenta, in comparatie cu tine.
Ca Pilat in Pretoriu am strigat Ecce homo ! (Nu pot sa iti traduc pentru ca, vezi, neuronii tai gaunosi ar sfaraii de atata ai efort si ai ramane vaduvit de ultimile clipe de ratiune).
De unde atata putreziciune in mizeria existentei tale ? Nefaste ti-au fost zodiile la nastere. In Sparta de te-ai fi nascut, prapastia ti-ar fi fost soarta, netrebnic vierme de pamant ! Dar uite ca traim intr-o Romanie care accepta desantarea si putreziciunea intrigilor tale scabroase. Ma intreb daca te-ai privit vreodata in oglinda. Aiurea. Poltronismul tau nu te-a dus niciodata in fata unei oglinzi. S-ar sparge in mii de cioburi, tocmai pentru ca ar vrea sa-ti faca imaginea pierduta. Pentru soarta ta infecta, macinata de ambitii desarte nu-ti pot acorda decat statutul de jivina. Dar s-ar supara regnul animal cu asemenea « confrate ». Si ma abtin. Patima urii a starnit in tine netrebncia unui vocabular impregnat de acuze ieftine. Injuria anonima ti-e aerul pe care il respri. Asta e masura micimi tale. Suflet gaunos si putred de dorinte irelaizabile, te lansezi in ritmul decadent al unor atacuri anonime. Ce masura . Fuga viermilor de tine e un mars triumfal spre lepadarea de tine !. Carne ta are gust de holera dupa ce a gestat atatea planuri diabolice de rasturnari obscene a unora de la putere. Puterea dupa care jinduiesti ca un animal cu bale vascoase privind osul gata de ros. Vae victis !.Cum vei fi trecand Stixul, scurmand in cenusa rautatii si strigand in gura mare cat de netrebnic ai fost ! Tarzii iti vor fi fiind zodiile atunci. Inhaitarea ta demna de Ab uno disces omne imi spune tot. Caci toti acolitii tai sunt « recrutati « din drojdia societati macinata de ambitii si mariri desarte !
Zic Vae Victis ! iti vor fi ceasurile crude si soarta miros de pucioasa. Inlta-ti ochii spre cer. Dumnezeu iarta. Dar teama mi-e ca esti sortiti pierii, caci mocirla si gustul pentru rau ti-a otravit sufeltul ! Ma rog pentru tine Anonimule Raul. Te-ai nascut din tarana, dar tu in otrava ai sa mori ! Anonimele, dorinta de marire, visurile, ura si goana dupa vremelnice avantaje dar si pizma te macina. Ce mai ramas din tine ! Nomnina stultorum !
Ave celse omenes !
Tristis haec fuit ora nascere !

froggy team spunea...

Ce treabă are numele Raul cu postările astea, am dori să ştim şi noi. În calitate de broscuţe neastâmpărate, ne asumăm răspunderea pentru ceea ce scriem. Şi ştim ce scriem. Pentru a nu se crea tot soiul de bârfe cu privire la materialele postate. Ne aparţin în totalitate. Cât despre sursă... e, asta ar mai lipsi să o facem publică. Numai bine. Oac, oac!

Anonim spunea...

ce misto ca va certati din nou!!!!
directie blestemata!!!
iupii ce misto!!!
cand va certati ies la iveala toate mizeriile in care va complaceti.
ce-mi place si ca nu stiti sa scrieti cu doi i .
remember www.dpcmm.ro
ha ha ha hi hi hi

Anonim spunea...

da nu v-ati saturat de spectacol? Degeaba ca pe astia doar A.N.P.C.-ul ii poate speria (sau D.N.A.-ul)? Ce zici Mimi draga, te bagi? Doar ca unde duce Parchetu, nu se merge cu Jeta ci cu duba si n-o sa mai fiti impreuna sa va rontaiti feliile de portocale, iar virusii o sa v-i numarati singurei. Vai ce pacat de asa iubire. Dar poate ca asa o sa aiva timp sa mai studieze economie (de care Mimi habar nu are)si psihopedagogie (vai ce materie grea pentru asa mic cap, precum al hobitului. SCARBOS! Oare cum va suportati?

Anonim spunea...

IUS DIVINA !

Stoluri de corbi atarna greu pe ochiul vostru. Vii-i negura sufletul de ura si inima de fiere !
Strigati si va lepadati de voi insiva ca niste lepre in leprozerii, cat mai este timp ! Cat de rosi de pacat sunteti ! Orbilor !
Ceasul este aproape si voi scuipati pe DOMNUL ! Varsati fierea pe gura si stropiti cu venin lumea ! Naparcilor !
BEZNA va zice ! si RAUL va cheama !
Necuratilor !
Va iubiti intunericul pentru ca acolo clocotesc poftele !
Scarbavnicilor ! Ca IROD si SALOMEEA va petreceti ceasul urzind RAUL in BEZNA ?
Corbilor !
Hulitorilor intru nefericire !
Cata deznadejde zace in gura voastra!
Fugiti !
Uzurpatorilor!
Ce scuipati cu stramba judecata pe cei ce vor binele si se dau din calea voastra decazutilor ?!
Mania cu care zdrobiti orice urma de moralitate o imbracati in invective diavolesti! Cum loviti oamenii cu setea de putere!
Temeti-va, caci ura voastra hranita cu ocari spurcate este calea spre gheena.
Dar bucurati-va si va veseliti, ca a vostru este ceasul acuma.
Insa ceasul judecatii este aproape ! Nici lacrimi nu veti gasi, nici tanguire si jeluire nu va fi dat sa aveti ! Caci ceasul vostru se va termina ! Si cei ce au rabdat le va fi data Vesnicia.
Pentru ca tot ce faceti, faceti cu stiinta, va fi mai aspra pedeapsa si carnea mai arsa va fi !
Vai Voua ! Nechibzuitilor, ati dat Iubirea pe Ura.
Va zic VOUA, MULT RABDATORILOR ASUPRITI !
Nu va temeti ! Nu va infricati ! Luati truda rabdarii vorbelor de ocara, drept mantuire intru dreptate ! Caci asa a facut Domnul Dumnezeu lumea intru al sau Hristos FIU : in dreptate, si a facut dreptatea sa vie la lumina cand va fi ceasul. !
Intoarceti dar, razand, si celalalt obraz ! Lasati-i sa va batjocoreasca cu zugraveli nebunesti si vorbe de ocara. Nebunii ! Ei nu stiu ca fiecare vorba aruncata pe la colturi si imbracata in anonimat, le este ceas de pierzanie ! Nu va-nfricati, voi, ce va batjocoresc ! Rabdarea voastra mult indelungata cu Vesnicia va fi rasplatita !
BEZNA SI RAUL vor pierii sub coroana de foc a dreptatii !
Ma rog pentru toti.
Si pentru voi, ce BEZNA va zice, si RAUL va strigati !
Lepadati-va de ura, de ocara semenului, de visuri desarte…Caci CEASUL vine peste voi..si nu va va auzi strigarea, Domnul !
Caci intru Domnul Dreptatea s-a facut si ea nu piere…
Ce-i dati Cezarului mierea vorbelor masluite, despre fratii vostri ?! De ce le luati voi numele lor in desert ? De ce ii acuzati de fapte nefacute ?
Serpilor !Despicata este limba voastra cu care asezati nelegiuire in vorbe mieroase !
Nu trebuie sa dati Cezarului nimic afara de ceea trebuie facut pentru plata voastra. Dar voi vreti a va intrei plata ! Ca stand pe la colturi ca balaurii cu doua capete nu va ostoiti truda marsava sa spurcati pe fratii vostrii luand plata intreita.
Fariseilor !
A zambet va stramaba gura cand spuneti neadevaruri despre oameni, incercand sa culegeti mila Cezarului !
Va sta mintea bolnava la onoruri desarte ! Da nu sa le capatati in cinste !
Ci innecand in sange si ocara sufletul fratilor vostri !
Hula strig ! De trei ori Hula!
Cum va vindeti voi sufletul ! Netrebnicilor !
Stricaciune si spurcare este vorba voastra ! Si cupa cu venin, inima !
Tremurati, daca nu va opriti ! Tremurati si implorati mila Domnului, caci ale voastre ceasuri sunt numarate ! Si de Judecata nu-i scapare !
Intoareceti-va, va zic ! Caci aspra pedeapsa are sa vina !Si ce veti face atunci ? Caci va spun : numele vostru nu-l va stii nici vantul nici piatra, cand Domnul va starni pedeapsa pentru voi !

Timpurile sunt aproape !
Intoarce-ti-va fata de la inima voastra neagra !
Caci IUS DIVINA nu are loc de IERTARE la judecata VESNICIEI !

Ave celse omnes !
Tristis haec fuit ora nascere !

Anonim spunea...

du-te, botish, culca-te ca te cauta de la cripta. nu ai semnat condica asta noapte, de la ultima bantuiala a stafiilor. lasa-ma cu hic si hunc ca imi amintesti de ora de latina stafiditule!

Anonim spunea...

Asa cum remarca cineva aici, miroase a filozofii de Botis .Ar trebui sa isi vada de treaba daca intr-adevar isi mai baga nasul unde nu-i fierbe oala.Sau poate e urmarit de fantomele trecutului inca?
Iar la chestia cu plicul generos pentru a infia un copil, vreau sa va spun ca nu toti cei care vor o adoptie isi permit, sufleteste vorbind, sa cumpere un copil.Ca totusi e un suflet si nu o marfa de taraba.
E dureros ca trebuie sa se ajunga aici. De aceea ar trebui ca cineva sa vada ce se petrece.
Cei in masura sa o faca, ca totusi mai exista oameni de presa care au acest curaj, ar trebui sa ia masuri.
Ca altfel vom avea de-a face cu acesti copii in calitate de viitori infractori si oameni fara capatai.
Uitati-va, la cei care inca stau in casele de copii.Nu au nici un rost in viata, sunt calauziti de spiritul de turma, asteapta sa primeasca pomana si exemplele ar putea continua.
ASTA E FRATILOR!

Anonim spunea...

Catarati pe un asa zis munte au zidit si un turn de veghere. Ca sa vada in zare. Din zeciuala bolborosin a inchinare la baphomet, isi inchipuie ca pot cumpara suflete. Asa cum ei, hotii care striga hotii, au cumparat demnitati. Acum cand simt ca da, ceasul e aproape, umplu vazduhul cu blesteme pe care nici zeii din vremurile de demult nu le-ar baga in seama. Fratii cu care nu o sa ne infratim niciodata, striga "iata-l pe Domnul". Isi tin blestemele notate pe resturi din zdrentele sufletului lor, langa fisicul de bani din portmoneu. Si grohaie "pocainta". Iata vestea cea nedorita pentru voi si a voastra "fratie" si pentru toti mercenarii vostri platiti. Una, sfanta, soborniceasca si apostolica e Biserica Domnului si in sanul ei il regasesc sufletele. Dar vestile proaste abia incep pentru voi si mercenarii vostri. Ascultati de unde va vine pierzania. Nu de la noi, cu ale noastre pacate care judecate vor fi. Asculta, Nicolae Boitor si Maria Griguta. Ascute auzul infect surzit de zgomotul gologanilor. E zi de sfanta vineri a Postului Mare si pentru sufletul neprihanit al lui Coman Nicolae e ca o Vinere Mare. Asculta, Nicolae Boitor si Maria Griguta, pentru ca voi si ai vostri mercenari ati pus coroana de spini pe sufletul neprihanit al baiatului. Voi si ai vostri mercenari ati infipt sulita in coasta. Dumnezeu cel Adevarat si Mantuitorul Isus si Preacurata Fecioara si toti arhanghelii si ingerii si sfintii s-au indreptat cu privirea catre fapta voastra. Si, Doamne, ce se va alege de blestemele voastre si ale mercenarilor vostri. Pentru ca e acolo. In clipa aceasta Coman Nicolae depune marturie pentru necuratia voastra. I-ati ars trupul cu ochii orbiti de banutii lipiti ai mortii voastre vii. Acum sa va tineti bine, Nicolae Boitor, Maria Griguta si toti mercenarii vostri. Ca grea va fi calea ca mainile voastre sa se atinga de Sfanta Scriptura. Nu aici, Acolo. Dar poate si aici. Cand Coman Nicolae va arata catre voi, Nicolae Boitor, Maria Griguta si toti mercenarii vostri. Si va zice "Dumnezeu va zdrobi dinţii lor în gura lor; măselele leilor le-a sfărâmat Domnul; De nimic se vor face, ca apa care trece; întinde-va arcul Său până ce vor slăbi. Ca ceara ce se topeşte vor fi nimiciţi; a căzut foc peste ei şi n-au văzut soarele. Înainte ca spinii voştri să se aprindă, ca pe nişte vii întru mânie îi va înghiţi pe ei. Veseli-se-va dreptul când va vedea răzbunarea împotriva necredincioşilor; mâinile lui le va spăla în sângele păcătosului. Şi va zice omul: Da, este răsplată pentru cel drept! Da, este Dumnezeu Care îi judecă pe ei în viată!". Ca sa nu uitati cumva, Nicolae Boitor si Maria Griguta si toti mercenarii vostri... Sufletul lui Coman Nicolae va zice asta. Cel drept.

Anonim spunea...

BAI DOBITOACELOR CARE SCRIETI VOI AICIA! Da nu mai bagati citate din BIBLIA, pe care nici macar nu ati citit-o, ca o sa vi se usuce pielea pe degetele alea botocanoase cu care va stergeti in cur, dupa fiecare emanatie pe care o mai puteti screme! Mai hahalerelor, Dumnezeu nu poate intra in jocul vostru mizerabil de martori ai lui ... Bachus probabil. El are treburi mai importante decat nimicmiciile voastre efemere. Vreti farisei? Uitati-va in oglinda si pe urma concluzionati, DRACILOR care sunteti! Ce daca hobitul o iubeste pe Mimi? Treaba lor. Ca doar asa pot pleca impreuna, de la conducere. Iar de plicuri cu bani, sa se exprime cei care intradevar au vazut, iar daca n-au vazut, muti sa ramana pe vesnicie, netrebnicilor. HUOO!

Anonim spunea...

SINTETI TARI, ASTIA DE LA DPC. TOTI SINTETI UN FEL DE DOREL STOICA. VA DATI NUMAI AUTOGOLURI. BRAVO! COPIII, DA-I IN SARACIE. SI TU MAI BASINOS CARE HUIDUIE, ZICI CA TE-AI TREZIT DINTR-O BETIE SI TOCMAI TE-AI HOTARAT SA DAI LA PASTORALA. VEZI CA NU AJUNGE SA FII PASTOR DE OI CA SA TERMINI PASTORALA! IAR HOBITUL HEPATIC DE BOITOR ORICUM E DESTUL DE PROST SI NESIMTIT CA SA NU FIE DERANJAT DE NIMIC. FELICITARI LA CEI CARE L-AU PUS IN FUNCTIE!

Anonim spunea...

Stimate Anonim care vrei sa adopti,daca o fi Orzac adjunct o sa fie si mai rau, pentru ca adoptiile nu o sa le piarda din vedere,chiar daca le va face altcineva.Le va face tot la comanda ei. Tot la ea o sa fie ultimul cuvint...Pacat ca madam nu se gindeste cit e de lunga asteptarea.Ce ziceti ca am o vecina care asteapta de peste 2 ani? De atunci altii au adoptat. Dar ea din pacate nu ii e simpatica doamnei...SA MAI ASTEPTE, ALTII AU PRIORITATE....Nu dam nume,dar le stim...poate intr-o editie viitoare...

Anonim spunea...

Sigur ca ea decide cine adopta si cine nu ca doar e biroul ei.
Dar uite ca n-a ajuns pe scaunul mult rivnit. Oare de ce???
Atit ar mai lipsi....

Anonim spunea...

V-ati intrebat de ce doar unii adopta? Si altii asteapta ani la rind....Oare de ce? Ghici ratusca ce-i?