enjoy this... kitsch


Improvizaţie şi amatorism. Nimic nou pentru municipalitatea care nu este capabilă să ofere o veritabilă sărbătoare a oraşului. Doar bâlci ieftin şi kitsch. În zona stadionului utilajele aflate încă în focurile creaţiei fac terci zona verde. Ce mai rămâne în urma muncitorilor va fi călcat în picioare de masa proletară, amatoare de circ ieftin, mici, bere şi chinezării, vândute de precupeţii tuciurii. Peste aleile ude se toarnă bitum, se sapă gropi, se mută ţărâna dintr-un loc în altul. În urmă rămân straturi groase de noroi. Municipalitatea, vrea, probabil, să armonizeze total Sărbătoarea Castanelor cu zona metropolitană Craica. Manelele, aceste imnuri sacre ale Sărbătorii, nu erau, se pare, suficiente. Una peste alta circa 250 de tarabagii au închiriat spaţiile puse la dispoziţie de municipalitate. Micii, berea, hamsiile, şaormele şi mustul răsuflat vor umple decorul, aşa cum se întâmplat în fiecare an. Ce va rămâne în urmă, nu-i de povestit. Enjoy! E sărbătoarea oraşului. Un kitsch cu care ne-am obişnuit în fiecare toamnă..

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ce mi a placut cel mai mult la Sarbatoarea Castanelor a fost prezentarea pe care Dan Coarda a facut-o formatiei IRIS, care suna cam asa: "La viata mea am prezentat multe calculatoare, iar acum imi revine deosebita ocazie sa prezint si trupa Iris" - bestial Dane, bestial. La faza asta doar Laura iti mai poate face concurenta, daca ar fi sa facem un Top Rusinica la sarbatoarea castanelor.

Anonim spunea...

Daca a fost asa, atunci Danut a fost spiritual. Poate nu cu cel mai inspirat intro. Dar avand in vedere ce formatii ce imita sunete se afla pe scenele noastre, comparatia cu calculatoarele e una blanda. Play si da-i sa sune!

Anonim spunea...

Hai ca Danutz a fost penibil, mai bine si ar vedea lungul nasului si sa uit de prezentari...ca vorbeste ca un analfabet